language
Nederlands
English

KVSA Logistics

De KVSA is al meer dan 135 jaar een betrouwbare partner voor cargadoors, rederijen, transporteurs, scheepshandelaren en andere maritieme partijen in de Amsterdam-Noordzeekanaalregio. U kunt een beroep op ons doen voor een volledig scala aan logistieke diensten, van scheepsrapportage, havenagenturen en transport tot en met stuwage. Onder ‘Diensten en Producten’ ziet u een kort overzicht van ons dienstenaanbod; onder de fotokaders (boven) treft u per dienst een uitgebreide toelichting aan.

Actuele maritieme informatie vindt u in de ‘KVSA-guide’, die al meer dan 100 jaar door de KVSA wordt samengesteld. Op de KVSA Guide staan onder meer de reglementen, services en tarieven van alle havens in het Amsterdam-Noordzeekanaalgebied (Amsterdam, Zaandam, Velsen/IJmuiden en Beverwijk). Ook kunt u er kosteloos gebruik maken van de Port Cost Calculator.

Moderne hightech faciliteiten, een strategische ligging en uitstekende services maken de Felison Terminal en de Felison Cruise Terminal tot een aantrekkelijke aanlegplaats voor cruiseschepen en ferry’s.